top of page

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА

PARTYLOVEFEST.COM ползва услугите на куриерска фирма "ЕКОНТ". Поръчките се изпращат до посочения от клиента адрес за доставка или офис на ЕКОНТ в срок от 1 до 3 работни дни от потвърждението на поръчката. PARTYLOVEFEST.COM не носи отговорност за забавена пратка, причинена от куриерска фирма "Еконт".

 

  • Поръчки се изпращат на следващия работен ден след датата на подаването им. Веднага след като изпратим вашата поръчка ще получите потвърждаващ имейл (възможно е той да попадне във вашата SPAM папка, моля проверете и нея).

  • Поръчки направени  в събота и неделя се изпращат в понеделник.

 

 

Цени за доставка:

  • До адрес (Еконт) - 9лв. (2 раб. дни)

  • До офис на Еконт - 6лв. (1 раб. ден)

Доставката на продукти с обща стойност над 70 лв. е за сметка на PARTYLOVEFEST.COM. Тя се извършва чрез Еконт (доставка до офис).

*Ако клиента предпочете доставка до адрес, той може да заплати стандартната цена на Еконт - 9лв.

При сгрешен или липсващ продукт грешката се поправя и съответните продукти се изпращат на следващия работен ден, като разходите по доставката са  за сметка на PARTYLOVEFEST.COM. Клиентът не заплаща нищо допълнително.


При нарушения във външния вид на стоката, възникнали при транспорта, трябва да се обърнете към куриера за протокол за увредена пратка.

bottom of page