top of page

Детайли:

 

  • Декоративни висящи ветрила
  • 3 дизайна и размери: 40 см, 30 см и 24 см 

Хартиени ветрила - 3 бр.

лв10.00Цена

    БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОКУПКИ НАД 70 ЛВ.   

    bottom of page